Best Sales

Cómo utilizar el código de descuento?

Blog & News

Miss Mode

Miss.La Mode yaiku salah sawijine panyedhiya extension bulu ungu lan salah sawijining merek extension fashion eyelash. Lan iki, kita pengin kabeh pasuryan sing ayu lan alami tanpa dadi riasan banget. Kanggo mripat, spekulan semi permanen minangka cara sing paling apik kanggo ndelok kanthi alami lan luhur kanggo musim panas. Sampeyan duwe akeh pilihan kanggo ekstensi lash individu, sampeyan bisa milih ekstensi bulu mata murah sing perlu lan njaluk saran saka profesional kanggo mbantu sampeyan! Dina iki kita bakal ngomong babagan ekstensi pijet, luwih khusus babagan ekstensi kanti eyelash 3D (utawa teknik Volume Rusia). Cara iki wis ngarevolusioner profesional extension kisi ula! Ekstensi kawat lontaran profesional nawakake tampilan sing ayu lan alam kanthi bulu mata sing apik lan sampeyan duwe tampilan sing tanpa olahan mascara! Kita setuju! Ekspansi lash Rusia, apa sih? Ellipse lashes banget efektif kanggo ngisi bolongan antarane lashes alam lan kanggo nawakake volume luwih kanggo wong-wong sing luwih enom eyelashes. Sampeyan bakal duwe lashes ayu, iki banget efisiensin lan wektu-nyimpen!

mink lash extensions | adhine extension | semi permanen lashes | bulu mata palsu

Telusuri simpenane