.07mm Shadow Double-Curls 3D 6D Rusian Volume Eyelash Extensions 5PCS

Shadow Double-Curls Russian Volume Eyelash Extensions - Miss La Mode

$ 39.78 USD $ 50.00 USD

Curl
Length
Quantity

Details

Shadow Eyelash Extension

  • Curl : JB / BC / CD

  • kekandelan : 0.07mm

  • Length :8-9mm/9-10mm/10-11mm/11-12mm/12-13mm

  • Kursi ganda kanggo saben Strip sanding

  • 3D dilapisi efek, khusus dirancang kanggo ekstensi eyelash volume

  • Nyimpen wektu, tanduran luwih cepet

n »¯

Shipping Gratis pengiriman menyang kabeh negara dening China Post.
delivery Dikirim ing dina 1 sawise nampa pembayaran.
Pembayaran PayPal, Kartu Kredit
ngasilake 14 dina dhuwit bali utawa item ijol-ijolan, para panuku mbayar pengiriman ijol-ijolan.
Misslamode

Bahan paling apik, kraftangan paling apik, kekarangan paling laris!

  • Ekspresi lontaran Misslamode 0.07mm digawe saka bahan mint sintetis kelas atas, dening para pekerja kerajinan kita sing paling apik, nggawe lashes volume banget karo wong-wong mau!

Telusuri simpenane