Misslamode 0.05mm Volume Eyelash Extensions C Curl

Misslamode 0.05mm 6d lash extensions volume lashes

$ 6.38 USD $ 7.51 USD

Size
Quantity

Details

Shipping Gratis pengiriman menyang kabeh negara dening China Post.
delivery Dikirim ing dina 1 sawise nampa pembayaran.
Pembayaran PayPal
ngasilake 14 dina dhuwit bali utawa item ijol-ijolan, para panuku mbayar pengiriman ijol-ijolan.
misslamode

Bahan paling apik, kraftangan paling apik, kekarangan paling laris!

Miss Mode 0.05mm ekstensi lepen digawe saka materi bahan mint sintetis kelas atas, dening buruh kerajinan kita sing paling apik, nggawe lashes volume banget karo wong-wong mau!

Reviews customer

Adhedhasar review 5 Tulis review

Telusuri simpenane