Misslamode F Lem 10ml / 5ml Bottle Fat Dry

Misslamode 10ml / botol F ngetik lem sing paling apik karo werna ireng

$ 9.70 USD

Size
Quantity

Details

  • 10 ml lan 5 ml F glue,
  • Fast drying eyelash extension adhesive
  • Butuh wektu 1-2 kanggo garing; Bisa tahan liwat 4 ~ 6 minggu sawise ekstensi eyelash;
  • Ing wayah seger, umur simpenan (ora mbukak) yaiku sasi 3.
  • Yen dibukak, kudu digunakake ing sasi 1 lan monggo dilebokake ing 37 ~ 45 ℉ (3 ~ 7 ℃).

Telusuri simpenane