Misslamode ESD12 Tweezers anti statis sing paling apik kanggo piranti ekstensi eyelash

Misslamode vagina ESD-12 tweezers paling apik kanggo profesional tweezer lashes

$ 4.16 USD $ 6.40 USD

Quantity

Details

Length: 135mm

Wangun: langsung

Anti-statis tweezers, sampurna kanggo njupuk ekstensi eyelash, pls milih wangun pinset miturut sampeyan pakulinan.

Telusuri simpenane