Misslamode AS14 alat bulu mata kualitas tinggi kanggo jarum silikon volume Rusia

Misslamode AS14 kualitas tinggi alat bulu mata kanggo russia volume lash

$ 26.12 USD $ 28.70 USD

Quantity

Details

Digunakna kanggo 3D-6D Extension Eyelash

Tip clamping entheng ideal sing ora bakal kejawab manawa kekandhuran eyelash 0.05

Model paling anyar nganggo irung sing luwih duwur kanggo wadhah luwih apik

Potong sampurna kanggo 3d, 4d, 6d

Telusuri simpenane