Misslamode S glue 5ml / 10ml kanggo extension eyelash

Misslamode S glue 5ml / 10ml kanggo extension eyelash

$ 7.86 USD $ 12.98 USD

Size
Quantity

Details

  • 5ml / 10ml S glue,
  • Fast drying eyelash extension adhesive
  • Butuh wektu 2-3 kanggo garing; Bisa tahan liwat 4 ~ 6 minggu sawise ekstensi eyelash;
  • Ing wayah seger, umur simpenan (ora mbukak) yaiku sasi 3.
  • Yen dibukak, kudu digunakake ing sasi 1 lan monggo dilebokake ing 37 ~ 45 ℉ (3 ~ 7 ℃).

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review

Telusuri simpenane