Misslamode ESD15 Anti-statik sing apik banget kanthi alat ekstensi eyelash tip mlengkung

Misslamode vetus ESD-15 tweezers mlengkung kanggo extension eyelash

$ 4.90 USD $ 6.40 USD

Quantity

Details

Length: 116mm

Bentuk: Curved

Anti-statis tweezers, sampurna kanggo njupuk ekstensi eyelash, pls milih wangun pinset miturut sampeyan pakulinan.

Telusuri simpenane