Misslamode Round Jade Stone kanggo Extension Eyelash

Misslamode Round Jade Stone kanggo Extension Eyelash

$ 3.02 USD $ 3.90 USD

Lot
Quantity

Details

Geser lem kasebut nalika nglamar ekstensi eyelash, gam bakal garing luwih alon amarga lumut lan lancip

Diameter: 5cm

Bisa digunakake karo cat cat kanggo njaga permukaan.

Gratis pengiriman saka 1pc!

Telusuri simpenane