Kit de Extensión De Pestañas mink 1x1

Misslamode de Extensión De Pestañas mink 1x1

$ 58.00 USD $ 100.00 USD

Quantity

Details

  • Sampeyan saiki wis ngerti babagan iki Bobot de ESTA imagen de combinación se basa en el cambio de la tasa de Dolar ~ por lo que Gangarampur diferentes precios de peso, pero el precio en dólares es fijo, un kit es 58 dolar, así que preste atención ~

  • Iki ngasilake envía desde almacén mexicano y tarda solo 4-5 días en llegar a México.

    • El kit kalebu:
    • Miss La Mode 0.15mm ekstensi x 4 cajas

    0.15 D campuran × 1
    0.15 D14 × 1
    0.15 D13 × 1
    0.15 D12 × 1

    • Caja de los cosméticos x 1 pc
    • sopir de aire rojo x 1 pc
    • cinta médica profesional x 2 pc
    • anillos de pegamento x 50 pcs
    • pinzas de ESD x 2 pcs
    • Gel parches saka x x 50 pcs
    • cepillo negro x 100 pcs
    • Kasedhiya kanthi cepet 5ml × 1pc
    • crema de removedor pegamento 5g × 1pc
    • mikro cepillo × 100pcs
    • platform ×1pc
    Solo bakal ditransfer liwat rekening PayPal. Sampeyan bisa nyathet akun PayPal kanthi cepet kanggo video. El procedimiento de registro es muy simple:


      * Para pedagang internacionales, ora duwe kepengenan apa sing dikarepake utawa ora ditindakake. Saiki sampeyan wis ngupayakake ngimpor manawa sampeyan wis ngupayakake apa wae sing bakal ditindakake. Iki minangka biaya sing bisa ditindakake dening manca negara.

      Sawise sampeyan wis rampung, sampeyan kudu milih piranti sing bisa digunakake kanthi nggunakake piranti kasebut (bisa dideleng ing 48 jam). También wis mbiyantu kanggo ngurmati babagan elektronika sing wis dianggep kaya sing dienggo, sing bisa ditindakake dening para ahli lan para panitia.
      Penting pentinge: sampeyan kudu ngatasi masalah karo envío utawa entrega del paquete, ngowahi kontak karo layanan sing langsung saka antarmuka layanan ing kontak karo sampeyan. Mlebu menyang 24 lan 72 kanggo maca informasi babagan informasi.

      Reviews customer

      Adhedhasar review 4 Tulis review

      Telusuri simpenane