Misslamode ESD11 Tweezers anti statis kanggo piranti extension lan alat lash eyelash

Misslamode vetus ESD-11 anti statis tweezers kanggo extension eyelash

$ 4.90 USD $ 8.60 USD

Quantity

Details

Wangun: langsung

Anti-statis tweezers, sampurna kanggo njupuk ekstensi eyelash, pls milih wangun pinset miturut sampeyan pakulinan.

Telusuri simpenane