Misslamode Classic Eyepatch for EXTension Eyelash

Misslamode Classic Eyepatch for EXTension Eyelash

$ 5.43 USD $ 26.90 USD

20 pasangan ing 1 akèh
Quantity

Details

Klasik ing patches mata digunakake kanggo nutupi ing lashes utawa ngangkat tutup tutup ndhuwur, digawe saka bahan lint gratis supaya ora ana residu lintasan ing pasuryan pelanggan.

Pilihan ékonomi kanggo teknisi panyedhiya èlmik!

Gratis pengiriman kanggo kabeh ndonya! Tuku ing kathah bakal luwih murah!

Telusuri simpenane